VÅRA TJÄNSTER

Om och tillbyggnationer

Hem / Tjänster / Om och tillbyggnationer

Om och tillbyggnationer

Om och tillbyggnationer som skapar drömmar

Våra om- och tillbyggnationstjänster är mycket mer än bara konstruktion och renovering – de handlar om att omvandla ditt utrymme och göra dina drömmar till verklighet. Oavsett om du vill utöka ditt hem, skapa nya rum för din verksamhet eller modernisera en befintlig struktur, så ser vi till att varje detalj är noggrant planerad och utförd. Vi tror på att skapa utrymmen som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande och bekväma.

Skräddarsydda lösningar

Våra skräddarsydda om- och tillbyggnationstjänster är anpassade till dina unika behov och visioner. Oavsett projektets omfattning eller komplexitet, samarbetar vi med dig för att förverkliga dina mål. Vi kombinerar vår erfarenhet med din kreativitet för att skapa utrymmen som är både funktionella och personliga.

Hållbara om och tillbyggnationer

Våra om- och tillbyggnationer är hållbara och energieffektiva. Genom att använda miljövänliga material och metoder strävar vi efter att minimera vår påverkan på miljön och din ekonomi. Med vår strävan efter hållbarhet garanterar vi att ditt projekt är en investering i en bättre framtid.

Erfarna experter

Vårt team består av erfarna och dedikerade experter inom om- och tillbyggnationer. Vi har genomfört en mängd olika projekt inom en rad olika branscher, och vår kompetens och passion för hantverk är tydlig i varje detalj. Vi arbetar nära med dig för att säkerställa att varje aspekt av ditt projekt utförs med noggrannhet och professionalism.
 
 

Vi ser fram emot att höra från dig och bolla idéer för att skräddarsy och planera ditt kommande projekt. Kontakta oss när som helst för en öppen och givande diskussion om hur vi kan samarbeta för att förverkliga dina visioner och mål.

Varför välja oss

Vad vi erbjuder

Alltid tillgängliga

Vår service är alltid tillgänglig när du behöver den. Vi är här för att möta dina behov när det passar dig bäst.

kvalificerade snickare

Våra kvalificerade snickare är experter inom sitt område och levererar enastående hantverk i varje projekt.

Kunden i fokus

Ditt nöje är vår prioritet. Vi lyssnar på dina önskemål och arbetar för att överträffa dina
förväntningar.

Flexibla

Vi anpassar oss efter dina behov och projektens krav. Vår flexibilitet gör oss till din
pålitliga partner.

Erfaren byggfirma – Skräddarsydda träarbeten för ditt hem

Mästerligt hantverk och skräddarsydda

lösningar för alla dina projekt

Vi tror på att varje projekt är unikt, och våra skickliga snickare och hantverkare är redo att förvandla dina visioner till verklighet. Oavsett om det handlar om skapande av skräddarsydda möbler, renovering av köksskåp eller byggande av anpassade trädäck, levererar vi resultat av högsta kvalitet.

Timmerman Bygg AB

Adress

Aröds industriväg 2B
422 43, Hisings backa

Telefon